Product: F5 ARN for Windows Server 2008

Dit artikel delen:

F5 Networks breidt zijn Application Ready Network (ARN) for Microsoft met Windows Server 2008. Het biedt ondersteuning voor geüpdatet versies van Microsoft Internet Information Services (IIS) en Terminal Services. Ook ondersteunt het nieuwe Microsoft-technologieën, waaronder Windows PowerShell en SSTP (Secure Socket Tunneling Protocol).

F5 Networks maakt zijn Application Ready Network (ARN) for Microsoft geschikt voor Windows Server 2008. Het pakket biedt producten, tools, templates en een handleiding voor kostenreductie van applicatiegebruik en -beheer. De ARN's van F5 bieden procedures met handleidingen voor installatie en samenwerking binnen applicatie- en netwerkgroepen. Daardoor neemt het risico af van gemiste deadlines, budgetoverschrijdingen en slechte applicatie-implementaties.

"Windows Server is een populair applicatieplatform binnen onze klantenkring", zegt country manager Nederland Fred Noordam van F5. "Daarom hebben we vanaf de bètaversie veel geld gestoken in het testen van ons applicatiebeschikbaarheidsportfolio met de Windows Server-platformtechnologieën om een hoog niveau van interoperabiliteit te realiseren."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-03-12T16:41:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.