Computable start met reeks webcasts

Dit artikel delen:
computable webseminar

Donderdag 10 april 2008 was het zo ver: Computable startte met een reeks van zes webcasts. Tot aan de zomer zullen verschillende onderwerpen binnen de ict behandeld worden. Het eerste webseminar ging over security.

Met drie deskundigen uit het eigen expertpanel trapte Computable donderdag 10 april 2008 af met een reeks van zes webcasts. Het eerste thema dat behandeld werd was security. Bernhard van der Feen van Microsoft, Hans de Vries van Security Academy en Jaap Kalsbeek van Unisys behandelden respectievelijk het securitybeleid dat bedrijven zouden moeten hanteren, de hedendaagse technische mogelijkheden van en met beveiliging en de kosten en het verdienmoment van security. De volledige webcast is overigens na registratie terug te kijken.

Studio 11

Computable heeft in het verleden wel vaker een webcast gehouden, maar nog nooit werd het zo grootschalig en professioneel aangepakt als de reeks webseminars die inmiddels gestart is. Met het bedrijf DutchView is een samenwerking aangegaan waardoor in de Hilversumse Studio 11 onder begeleiding van een professioneel team de securityexperts het spits mochten afbijten.

Presentator Ronald van der Heijden was tijdens de één uur durende webcast kritisch richting de experts en speelde vragen door van de kijkers. Dit resulteerde af en toe in spannende debatten en pittige discussies tussen de experts. Uiteindelijk resulteerde dit in een aantrekkelijk geheel waarin de kijker een goed beeld kreeg van waar hij zijn boven- en ondergrens moet trekken met betrekking tot de aanschaf van beveiligingsproducten. Ook legden de experts uit hoe er aan security kan worden verdiend.

Nog vijf webseminars

Na deze securitywebcast volgen nog vijf andere. Hierin worden de ict-onderwerpen beheer, soa, mobility, business intelligence en storage behandeld. Deze seminars worden de komende weken gehouden en geïnteresseerden kunnen deze webcasts kosteloos na registratie volgen. Dit is het programma voor de komende tijd:

23 april 2008
Webcast Beheer (Schrijf nu in)

16 mei 2008
Webcast SOA (Schrijf nu in)

23 mei 2008
Webcast BI (Schrijf nu in)

5 juni 2008
Webcast Storage (Schrijf nu in)

18 juni 2008
Webcast Mobility (Schrijf nu in)

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-14T06:01:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.