Linksys verliest merknaam

Het merk Linksys, netwerkleverancier en onderdeel van Cisco, zal binnen nu en 12 maanden verdwijnen. De Linksysproducten komen volledig onder naamsvoering van Cisco. Ook het merk Scientific Atlantic, tevens onderdeel van Cisco, verdwijnt.

Linksys, leverancier van netwerkapparatuur, verliest binnen nu en een jaar tijd zijn merknaam. Dat zei John Chambers, ceo van Cisco in een gesprek met CRN. Het was al eerder bekend dat de zelfstandige merknaam zou verdwijnen en onder de vlag van Cisco komt. Maar er werd tot nu toe nooit een termijn genoemd waarop de naam zou worden geschrapt. Sinds maart 2008 wordt bij Linksysproducten de merknaam 'Linksys by Cisco' gevoerd.

Linksys, opgericht in 1988, is in 2003 door Cisco overgenomen. Linksys is leverancier van netwerk- en voip-producten voor thuisgebruikers en het midden- en kleinbedrijf.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Snel nieuwe plakkertjes bestellen en mijn CV aanpassen, ziet er meteen een stuk beter uit! "Heb mijn netwerk compleet op Cisco lopen!"

@J. van Leeuwen: en dan bij elke sollicitatie uitleggen dat je heus niet aan overkill doet en niet het complete IT-budget aan netwerkapparatuur uitgeeft. ;-)

@ D. Wilten,
Mijn SOHO, met router, printserver, NAS en wireless access point,
alles CISCO . . . .geniaal zo'n naamsverandering!
Beetje onduidelijk blijven dat het bij mij thuis is en ik kan mezelf veeeeeel groter en vooral belangrijker maken!

@J van Leeuwen: het is wel degelijk humor, ben ik meteen met je eens! En het klinkt gewoon lekker ;-D

Nu maar hopen dat ze de kwaliteit van thuisproducten op een iets hoger niveau gaan brengen. Heb een hele zaterdagmiddag opgeofferd aan de zoveelste defecte WAG54G.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-17T17:37:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.