Hebben: Acer Predator monster game-pc

Gamen is een dure hobby. Zeker op de pc. Zeker als je 'the bleeding edge' wilt. Gespecialiseerde bedrijven als het Amerikaanse Alienware (overgenomen door Dell) spelen hier op in, maar Acer nu ook.

Pc-leverancier Acer wil de fanatieke - en rijke - pc-gamer bedienen met een nieuwe, speciale pc: de Predator. Die monsterbak komt met een overklokbare Intel Core 2 Extreme-processor of een Quad-uitvoering, dus met vier cores. Daarnaast zijn er drie aan elkaar gekoppelde videokaarten en ruimte voor maximaal 8 GB ddr2-geheugen. De harde schijven zijn in RAID te gebruiken én hot-swappable. Het hele systeem is voorzien van waterkoeling.

Enschede

Het prijskaartje is er dan ook naar: zo'n vierduizend euro. Hoewel er ook instapmodelletjes zijn, vanaf een slordige 1800 euro. Maar dan heb je ook wat. Of je hiermee beter gamet, is natuurlijk maar de vraag. Overigens is dit nog een koopje vergeleken met de Höllenmaschine 3 van Thermaltake, die wij op de CeBIT zagen.

Oh ja, deze machine is aanstaande zaterdag te bewonderen in Enschede. Daar dienen twee Predators als servers op de Acer Challenge. De online multiplay-shooter Call of Duty 4 is het competitiespel op die openbare LAN-party. Dit game-event is mede mogelijk gemaakt door gamecafé WZZRD, wat ook bedrijfsuitjes verzorgt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik heb er op gespeeld bij mijn neef en hij speelt echt super, je speelt op zn hoogst en echt zonder haperen..
SUPER SNEL!!

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-04T12:37:00.000Z Jasper Bakker