Microsoft zet Biztalk Server 2004 in de kijker

Op de eerste dag van de Microsoft Convention werd uitgebreid aandacht besteed aan Micosoft Biztalk Server 2004, de nieuwe release van dit integratieplatform.

Op de Microsoft Convention (vorig jaar nog .Net convention) in Brussel is veel tijd vrijgemaakt om de nieuwe versie van het Biztalk-integratieplatform onder de aandacht te brengen. Zowel in de algemene presentaties als in een afzonderlijke bijeenkomst werd de hele dag door ingegaan op zowel de technologie als op enkele zakelijke toepassingen die met dit platform werden gerealiseerd.
 
Opvallend in deze release is de verdere integratie met bestaande MS-toepassingen. Zo wordt het ontwikkelwerk standaard vanuit de Visual Studio .net interface gedaan en kunnen zakelijke gebruikers via door MS Infopath aangeleverde formulieren ingrijpen op de door Biztalk beheerde processen.
 
Uit de vele meningen blijkt dat vooral de B2B-mogelijkheden veel klanten hebben gelokt naar dit platform. Biztalk Server 2004 kent overigens al een aantal Europese 'gebruikers', waaronder Getronics, SD Worx en Sidmar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-03-24T00:00:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.