Cordys werkt samen met Corticon

Handen schudden

Cordys, leverancier van business process management software (bpm), gaat samenwerken met Corticon, softwareleverancier van business rules management.

Cordys, leverancier van business process management software (bpm), heeft een wereldwijde samenwerkingsovereenkomst gesloten met Corticon. Dat is een softwareleverancier voor business rules managementoplossingen. De bedrijven gaan hun producten gezamenlijk aanbieden aan wereldwijde klanten.

Het bpm-platform van Cordys moet zorgen voor het efficiënt ontwerpen, uitvoeren, monitoren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. De software van Corticon biedt mogelijkheden om besluitvormingstrajecten te automatiseren en te optimaliseren. Door de combinatie van de oplossingen van Corticon en Cordys moeten bedrijven gemakkelijk hun processen en bedrijfsregels kunnen definiëren.

Cordys, waarvan het hoofdkantoor in Putten staat, levert bpm-oplssingen aan bedrijven uit de wereldwijde top 2000. Het bedrijf heeft kantoren in meerdere Europese landen, China, India en Noord- en Zuid-Amerika.

Corticon, gevestigd in het Californische Redwood levert business rules management software waarmee bedrijven hun beslissingstrajecten kunnen verbeteren. De software van het bedrijf is in gebruik bij grote banken, verzekeraars, mediabedrijven, telecomproviders en overheden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-24T11:31:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.