AAC Cosmos meest gewaardeerde storage-dienstverlener

AAC Cosmos is door lezers van Computable uitgeroepen tot de beste ict-dienstverlener voor wat betreft storage. De lezers gaven het bedrijf een 7,5. Op plaats twee en drie staan HP en IBM met een gemiddelde van respectievelijk 7,2 en 6,8.

AAC Cosmos is de populairste Nederlandse dienstverlener op het gebied van storage. Dat blijkt uit Computables jaarlijkse onderzoek naar het imago van ict-dienstverleners. Aan het onderzoek deden onder ruim tweeduizend Nederlandse ict-professionals en -managers mee. HP en IBM kwamen met een 7,2 en een 6,8 op de plaatsen twee en drie.

Lezers van Computable gaven ict-dienstverleners een cijfer voor aspecten als kennis, prijs, kwaliteit, betrouwbaarheid, planning, budgetbewaking en communicatie.

Unisys op zes

Een opvallende uitkomst van het onderzoek is de zesde plaats voor Unisys. Vooral het cijfer 5,6 voor ‘manier van communiceren met klanten' drukt het gemiddelde van deze dienstverlener op het gebied van storage.

AAC Cosmos scoort binnen het deelgebied storage het hoogste rapportcijfer op het punt kennis: de dienstverlener ontvangt voor dit aspect een 7,7.

Het imago-onderzoek werd uitgevoerd door TNS Nipo onder 2146 lezers van Computable. Zij werden ondervraagd over het imago van de vijftig grootste ict-dienstverleners van Nederland. De selectie werd gemaakt door financiële experts van adviesbureau Mazars Berenschot.

De rapportcijfers

Klik op de tabel hiernaast voor het overzicht van de scores van de dienstverleners met expertise van storage op de deelgebieden kennis, prijs, kwaliteit, betrouwbaarheid, planning, kosten en communicatie.

Top 5 dienstverleners

1. AAC Cosmos 7,5
2. HP 7,2
3. IBM 6,8
4. Bull 6,7
5. KNP/Getronics 6,5

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-07-01T07:11:00.000Z Jolein de Rooij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.