Managed hosting door True

Progress strikt retailers voor Sonic ESB

 

Softwareleverancier Progress Software heeft nieuwe klanten onder retailers binnengehaald. Het gaat om Wehkamp, ECI, Pearle Europe en WE Fashion. Deze retailers maken gebruik van de Sonic Enterprise Service Bus.

Softwareleverancier Progress heeft enkele retailers toegevoegd aan zijn klantenbestand. Wehkamp, ECI, Pearle Europe en WE Fashion maken gebruik van Progress’ Sonic enterprise service bus (Sonic ESB) om gedistribueerde applicaties en data onderling te verbinden. De esb is leveranciersonafhankelijk en kan daardoor zonder interfaces platformen en databronnen met elkaar koppelen.

Een esb is bij veel klanten een belangrijke bouwsteen voor een service oriented architecture (soa). Met zo’n architectuur kunnen ondernemers beter reageren op marktontwikkelingen en kosten besparen door een verminderde complexiteit van hun ict-infrastructuur.

Progress Software heeft ervaring in de retailwereld. Zo verkocht het bedrijf in 2006 een soa-omgeving aan Boekhandels Groep Nederland (BGN). BGN had de eerste boekwinkel ter wereld waarin ieder boek een rfid-chip heeft. Progress Software verzorgde ook de koppeling van 1600 kassa’s aan het hoofdkantoor van de Dirk van den Broek- en Dekamarkt-supermarkten.

Zorgvergoeding

“Met Sonic ESB hebben wij de vestigingen van Pearle in Nederland gekoppeld met de Vecozo-portal van de zorgverzekeraars”, vertelt business unit manager retail Stephan Leferink van Progress. “Klanten kunnen in iedere vestiging direct laten controleren welke vergoeding er voor hen geldt.”

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2701739). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures bij Progress
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×