Atos gaat werkplekken KPN beheren

KPN besteedt het beheer van zeventienduizend werkplekken uit aan Atos Origin. De overeenkomst loopt tot 31 december 2008 en heeft een waarde van ruim zeventig miljoen euro.

 
Ruim twee jaar geleden besteedde KPN haar it-diensten al uit aan Atos, maar nu is de tijd rijp om de huidige desktopsysteem te vervangen door een moderne standaard configuratie. Jos Blejie van Atos Origin: "Alleen daar waar nodig wordt maatwerk geleverd. Door met standaarden te werken, kunnen we kosten besparen en zijn de werkplekken in de toekomst makkelijk aan te passen aan veranderende eisen."

 

Cio Pieter Buijs van KPN: "Bij de start van de uitbesteding lag de nadruk primair op kostenbesparing. Op een gegeven moment kun je niet verder besparen binnen de oude it-infrastructuur. De vervanging van onze desktop-systemen is een vervolgstap die structurele verbeteringen in onze werkwijze moet aanbrengen."
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij KPN

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-04-08T12:20:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.