Telindus legt netwerk aan voor IND

Dit artikel delen:

Telindus heeft voor de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) een nieuw 'local area network' (lan) ingericht. Het project werd binnen tien weken opgeleverd.

Telindus heeft voor alle 25 locaties van de IND een nieuw 'local area network' (lan) ingericht. Het project werd binnen tien weken opgeleverd en is uitgevoerd volgens Prince II-richtlijnen. 

Opdrachtgever voor de netwerkvernieuwing bij IND is Ivent. Deze Defensie-automatiseerder (voormalig DTO) is verantwoordelijk voor het beheer van alle locaties van de IND.

Een van de eisen van IND en Ivent is dat het beheer van het lan via gescheiden v-lan's plaatsvindt. Dit stelt speciale eisen aan de configuratie. Daarbij moest Telindus alle werkzaamheden buiten kantoortijden uitvoeren. Voorafgaand aan het project bouwde het ict-onderdeel van Belgacom daarom de hele omgeving in zijn lab na. Op basis van de uitkomsten van deze proefopstelling is alle apparatuur vooraf geconfigureerd, waardoor de machines alleen nog maar bij de IND aangesloten hoefde te worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-11-04T14:03:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.