HP Dutchworld toont de toekomst van de ICT

Dit artikel delen:

Hardwareleverancier en dienstverlener HP blikt vooruit naar de toekomst van de ict tijdens de tweedaagse beurs HP Dutchworld. De conferentie staat volgens de organisator in het teken van 'toekomstvaste innovaties'. Een voorbeeld is het zogeheten 'groene' datacenter.

Program manager business technology Dick van Gaalen van HP Nederland vertelt dat ‘duurzame business innovaties' centraal staan tijdens de conferentie HP Dutchworld op 19 en 20 november. "We willen bezoekers laten zien hoe ict-afdelingen zich in de toekomst kunnen bewijzen. Wij vertellen hoe je ict kunt inzetten, bijvoorbeeld als ‘wapen' of als ‘faciliteit'. Tegenwoordig wordt er nergens meer  zaken gedaan zonder ict. Wel kan ict een stuk duurzamer en efficiënter. Kijk naar energiegebruik. Dat kan omlaag met ‘groene datacenters'. Innovatie kun je met ict alleen doen."

Een belangrijk onderwerp is de nieuwe generatie datacenters, die door virtualisatie bredere en rijkere diensten leveren. Van Gaalen. "Het nieuwe datacenter is een systeem dat flexibele diensten biedt op basis van eenheidsprijzen. Veel grote klanten zijn er al mee bezig, maar het is complex. Dat komt doordat het draait om bedrijfskundige vraagstukken in plaats van technische. Vroeger werd je afgerekend op je technologische vaardigheden. Nu word je afgerekend op bedrijfskundige vaardigheden, zoals een businessplan, kostencomponenten en service calculaties."

Pecha kucha

Op de bijeenkomst HP Crosstalk krijgen wederverkopers van HP-producten awards uitgereikt. Ook is er aandacht voor de Trilogy-campagne waarin partners worden opgeroepen servers, storage en services als pakket te verkopen.

Als klap op de vuurpijl is er een Innovation Nightclub, waarin het in Japan in zwang geraakte Pecha kucha-format (maximaal twintig PowerPoint-dia's die elk in maximaal twintig seconden worden toegelicht) wordt geïntroduceerd.

HP Dutchworld

HP DutchWorld wordt op 19 en 20 november gehouden in NBC Nieuwegein. Het evenement richt zich op de ambitieuze ict-professional en ict-manager. Voor wederverkopers organiseert HP op 20 november HP Crosstalk. Bezoekers kunnen deelnemen aan breakoutsessies, seminars en workshops. Ook is er een beursvloer en zijn er vakinhoudelijk keynotes.

Inschrijven

Inschrijven kan via www.hp.nl/dutchworld. Daar vind je ook het programma.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-11-07T16:36:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.