Maxdata Nederland stopt ermee

Maxdata Nederland, leverancier van pc's en monitoren, stopt per 1 januari 2009 met zijn activiteiten in Nederland. Ook de verkoop van Belinea monitoren is stopgezet.

Het Nederlandse bedrijf Maxdata BV wordt gesloten door orders van de bewindvoerders van de holding in Duitsland. Er komt geen doorstart, ook niet voor de Belinea monitoren. Dit zeggen medewerkers van het telefonisch verkoopteam van Maxdata Nederland. Er wordt overigens door het bedrijf niks meer verkocht.

Alle betrokken werknemers verlaten eind 2008 en in de loop van 2009 het bedrijf. Ton van der Pijl, die werkzaam is als region manager bij Maxdata, blijft als een van de laatste aan. Op de website maxdata.nl staat alleen nog Duitstalige informatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Toch maar goed dat ik destijds niet op die wel heel mooie job offer ingegaan ben ....

We hebben hier aardig wat van die hardware staan.
Die wordt nu niet meer gesupport.

Hierdoor zijn we zuur. Het was allemaal zeer scherp geprijsd.... En tot overmaat van ramp begreep ik dat Fujitsu siemens zich ook wil terugtrekken uit NL. nou fraai!!

Betekent dit dat er geen MaxData laptops meer te koop zijn? Ik heb er twee die zonder mankeren perfect werken, maar inmiddels bijna vier jaar oud. Ik dacht erover om die te 'vernieuwen'. Niet doen dus?

Nou
Ik ben sinds een jaar in bezit van deze laptop al 4 weken voor reparatie bij max data 2 jr garantie maar
niemand kan antwoord geven waar laptop is en of nog wel gemaakt wordt.

Heren resellers,

Ik ga overleggen met Maxdata om de services voor hen in Nederland over te nemen. Bij succes kan er dan ook jaarlijks verlengd worden. www.hsc.nl

Eind november heb ik een Maxdata-notebook ter herstelling opgestuurd naar Maxdata. Meermaals heb ik Maxdata gebeld en ze beloofde me deze voor 1 januari terug te sturen gerepareerd of niet. Heb nog steeds geen laptop ontvangen. Kan ook geen telefonisch contact meer krijgen. Iemand een idee via welk nummer ik deze alsnog kan bereiken?

Ik zou nog steeds een nieuwe windows xp home recovery cd rom met code op gestuurd krijgen maar ik zit er al 4maanden op te wachten maar nu las ik dat jullie niet meer bestaat nou lekker en dat van een comp van 2jaar oud

Ik heb 5 jaar gewerkt bij MAXDATA en als oud werknemers steekt het wel om te lezen dat het over en uit met MAXDATA benelux is.
Het bedrijf kon soms een soap zijn om er te werken, toch gaat het aan mijn hart dat het zo geeindigd is.

Veel sterkte iedereen met het vinden van support.
Ik werk inmiddels al bijna 3 jaar niet meer voor MAXDATA.

Weet iemand wie de service van Belinea heeft overgenomen?

Voor Nederland kun je prima terecht bij
www.sertronics.nl Zij hebben de rechten overgenomen ..... Succes !

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-11-20T13:59:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.