Dell levert 7500 PC's aan Octrooibureau

Het Europees Octrooibureau (EOB) en Dell hebben een contract gesloten voor de levering van 9500 pc's. Het gaat om een contract voor zes jaar. EOB wilde een flexibel contract en stelde daarnaast eisen op het gebied van de geluidsniveaus en het energieverbruik van de pc's.

Het Europese Octrooibureau (EOB) heeft een contract met Dell gesloten voor 9500 desktopcomputers, laptops en printers. Het gaat om een managed desktop services-overeenkomst voor zes jaar en 7400 werknemers in de vestigingen in Rijswijk en München. Het is niet bekend wat de instelling voor het contract betaalt. De pc-leverancier bericht over miljoenen euro's.

Dell levert meer dan zevenduizend dektopcomputers met Windows XP aan het bureau. Tegen het einde van het jaar worden nog duizend laptops geleverd. Het gaat op een flexibel, beheerd klant-per-stoel-model waardoor EOB alleen betaalt voor de diensten die de organisatie maandelijks afneemt.

Flexibiliteit

Voor het octrooibureau was de flexibiliteit van Dell een belangrijke reden om voor de hardwareleverancier te kiezen. Daarnaast stelde de organisatie eisen op het gebied van geluidsniveaus en energieverbruik. Daarom zijn de pc's uitgerust met Energy Smart-configuraties.

Het is voor Dell een van de belangrijkste publieke sector contracten binnen de regio Europa, Midden-Oosten en Azië.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-12-02T10:16:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.