Cisco: Het delen van rekenkracht wordt cruciaal

Cisco heeft de Computable Award voor beste Netwerk- en Communicatieleverancier van het Jaar 2008 gewonnen. De leverancier van netwerkapparatuur levert daarnaast communicatie-oplossingen. Volgens channel account manager Toine Hendrikse is virtualisatie de volgende stap. ‘Het delen van rekenkracht wordt steeds belangrijker.’

Jullie hebben de prijs gewonnen voor netwerk en communicarieleverancier. Naast het leveren van netwerkapparatuur zetten jullie steeds meer in op communicatie-oplossingen zoals teleprecense en unified communication. Waarom is dat?
Klanten verwachten dat wij naast netwerkapparatuur ook de communicatie tussen medewerkers verzorgen. Als een bedrijf zijn doelstellingen wilt behalen dan moet dat gezamenlijk gebeuren, daarbij is goede communicatie cruciaal. Wij leveren daar de technologie voor. Onze partners zoals KPN, Getronics en HP leveren bedrijfsgerichte oplossingen en brengen die naar de markt. De Computable Award is ook een erkenning voor hen.

Jullie richten je naast netwerkapparatuur steeds meer op communicatie-oplossingen. Wat is de volgende stap?
We zetten in op datacenters en virtualisatie met VMware. Het delen van bedrijfsmiddelen is steeds belangrijker. Het gaat dan niet alleen om communicatie maar ook om het delen van bijvoorbeeld rekenkracht en applicaties. Dat is de volgende golf waar we op inzetten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij KPN

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-12-08T10:41:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.