i3 Groep wint storagecontract voor UMC St Radboud

Dit artikel delen:

Ziekenhuis UMC St Radboud uit Nijmegen heeft de tender voor het opslagproject ENSO gegund aan i3 Groep uit Vianen. Er worden hierbij virtualisatietechnieken geleverd van HP.

UMC St Radboud heeft de tender voor het project ENSO (Een Nieuwe Storage Omgeving) gegund aan i3 Groep. Dit bedrijf uit Vianen levert opslagproducten, onder andere systemen die bestaan uit virtualisatietechnieken van HP. Hierbij worden bestaande en nieuwe opslagsystemen opgenomen in één gevirtualiseerde opslagomgeving. Het ziekenhuis vervangt zijn bestaande Sun- en StorageTek-producten stapsgewijs door HP EVA storagesystemen.

De nieuwe storage-oplossing stelt UMC St Radboud in staat om de verwachte groei van enkele petabytes aan data snel en kostenefficiënt te realiseren. Tevens voldoet de instelling dankzij de nieuwe omgeving aan de veranderende wet- en regelgevingeisen, aldus het ziekenhuis. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-01-19T11:49:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.