Tibco wil niet worden overgenomen

Maker van soa-software Tibco Software is niet bezig met een overname. Veel experts en analisten noemden het bedrijf als volgende overnamekandidaat nadat Bea Systems gekocht was door Oracle.

Soa-leverancier Tibco Software wil niet overgenomen worden. "Het is een leuk onderwerp voor aan de koffietafel", zegt marketingmanager Ram Menon.

De softwareleverancier staat genoteerd aan de Amerikaanse aandelenbeurs Nasdaq. Met een eventuele overname is het bedrijf niet bezig. "We concentreren ons op het werven van meer klanten. Dat doen we door klanten te werven in de opkomende markten", aldus de marketingmanager.

Menon is zich er van bewust dat het bedrijf een onderneming met aandeelhouders is. "Maar we concentreren ons op de huidige bedrijfsvoering. We willen winstgevend zijn. En dat kunnen we alleen door meer klanten te werven."

Na de overname van Bea Systems door Oracle werd Tibco door veel experts en analisten genoemd als de volgende soa-leverancier die gekocht zou gaan worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-02-05T09:33:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.