Schwarzenegger geeft borrel op CeBIT

Gouverneur Arnold Schwarzenegger van de Amerikaanse staat Californië geeft op de eerste beursdag een borrel voor bezoekers van de Cebit. Geïnteresseerden kunnen zich via internet aanmelden voor deze ontvangst.

De Amerikaanse staat Californië organiseert tijdens de eerste beursdag van de Cebit op 3 maart 2009 een ontvangst voor ict-ondernemers. Gastheer is de Californische gouverneur Arnold Schwarzenegger. Zijn staat is dit jaar de officiële partnerstaat van de beurs. Cebit-bezoekers kunnen zich voor de bijeenkomst opgeven via de website Buyusa.gov.

Tijdens de bijeenkomst kunnen bezoekers netwerken met potentiële Amerikaanse partners. Bij de aanmelding kunnen deelnemers aangeven met welke Californische bedrijven zij graag contact zouden leggen. Op de lijst prijken namen als Netgear, Evertek en G-Cube. De ontvangst begint om 18.30 uur en eindigt om 21.00 uur.

Computable-lezersreis

Op de eerste beursdag reist Computable met een groep lezers naar Cebit in Hannover, de grootste ict-beurs van Europa. Deelnemers aan deze reis moeten de borrel van Arnold Schwarzenegger helaas missen: de groep reist om 18.00 uur weer terug naar Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-02-10T09:55:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.