Bull en GlassHouse sluiten storage partnership

Dit artikel delen:

Bull gaat een strategische samenwerking aan met GlassHouse Technologies, een adviesorganisatie op het gebied van IT-infrastructuren.

Bull gaat een strategische samenwerking aan met GlassHouse Technologies, een adviesorganisatie op het gebied van IT-infrastructuren. Binnen de overeenkomst leveren zij samen storage-adviesdiensten in Europa. Bull zet de GlassHouse-methodologie en tools in als extra service binnen zijn Storage Practice . De nieuwe storage-assessments helpen volgens de twee partners organisaties bij het identificeren en kwantificeren van mogelijke bezuinigingen op storage-gebied. Daarnaast worden de voordelen aangetoond van nieuwe storage-optimalisatietechnologieën. De diensten combineren storage-expertise, -methodes en -tools en bieden pragmatisch advies en meetbare voordelen.

De gezamenlijke diensten zijn een uitbreiding en versterking van Bull's bestaande storage services. Het assessment-aanbod komt tegemoet aan de storage-uitdagingen waar IT-organisaties vandaag de dag mee kampen, waaronder optimalisatie van data back-up-infrastructuren, dataclassificatie en tiered storage, en data deduplicatie en -provisioning.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-04-07T17:17:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.