Bull versterkt virtueel datacenter aanbod

Bull kondigt de beschikbaarheid aan van EMC's nieuwe high-end Symmetrix V-Max storage-systeem via Bull's StoreWay Storage Solutions.

Bull kondigt de beschikbaarheid aan van EMC's nieuwe high-end Symmetrix V-Max storage-systeem via Bull's StoreWay Storage Solutions. De Symmetrix V-Max is een aanvulling op Bull's storage productportfolio en betekent een upgrade van het virtuele server storage-aanbod naar de datacenteromgeving. Met het nieuwe aanbod komt Bull tegemoet aan de  steeds strenger wordende SLA-eisen van klanten voor geoptimaliseerde storage-infrastructuren die investerings- en beheerkosten verminderen.

De Symmetrix V-MAX storage-systemen zijn gebaseerd op EMC's nieuwe Virtual Matrix- architectuur die meerdere V-Max-engines aan elkaar koppelt. Ieder  V-Max-apparaat heeft zijn eigen redundante cpu, geheugen en host/disk-connectiviteit. Deze architectuur maakt volgens Bull grote schaalbaarheid mogelijk en hoge niveaus van fouttolerantie en betrouwbaarheid. Bull is wereldwijd Symmetrix oem-partner sinds 1993 en heeft dankzij deStoreWay storage-integratie organisatie diepgaande kennis van alle belangrijke EMC-producten, waaronder CLARiiON, Celerra en Centera. "Deze gelijktijdige productintroductie bevestigt de nauwe samenwerking tussen Bull en EMC, op zowel internationaal en op lokaal niveau", vertelt Dick Fens, algemeen directeur van Bull Nederland. "Met de Symmetrix V-Max als nieuwste toevoeging aan ons storage-portfolio kunnen we nog beter inspelen op de eisen die een datacenteromgeving stelt aan een storage-infrastructuur."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-04-16T21:25:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.