HP zet Procurve bij Storage en Servers-tak

Ict-leverancier HP brengt zijn netwerkdivisie Procurve per 1 mei 2009 onder bij de HP-divisie Enterprise Storage en Servers (ESS). Dat bevestigt landenmanager Edwin Hagenouw van Procurve Nederland. Klanten zullen vooralsnog weinig merken van het besluit, vertelt hij. ‘Voor hen heeft het voorlopig geen gevolgen. We zullen ze op dezelfde manier blijven behandelen. Ook voor partners en resellers blijft alles ongewijzigd.'

‘We merken dat Procurve en ESS steeds dichter naar elkaar toe komen', licht Hagenouw toe. ‘Dat wij bij ESS wordt ondergebracht, zal onze positie alleen maar versterken. Ik verwacht dat we gezamenlijk onze klanten beter kunnen benaderen, waardoor wij onze producten daardoor gemakkelijker bij grotere klanten van ESS kunnen aanbieden.'

Ongewijzigd

Voorlopig blijft het management en de directie van Procurve ongewijzigd, vertelt Hagenouw. Alleen zal de internationale top van de divisie direct rapporteren aan de directie van ESS. Dat betekent dat de Procurve-directeur Marius Haas vanaf nu verantwoording aflegt aan de directeur David Donatello van ESS in plaats van rechtstreeks aan HP-ceo Mark Hurd. Donatello leidt sinds 1 mei 2009 de HP-divisie Enterprise Servers, Storage en Networking.

Procurve is de netwerkdivisie van HP. In Nederland bestaat het bedrijfsonderdeel uit elf medewerkers, voornamelijk voor de verkoop en klantondersteuning. Hagenouw vertelt dat zijn divisie in elke verticale markt actief is, met een nadruk op de zorgsector en de overheid. Het bedrijfsonderdeel levert hardware- en softwareoplossingen voor bedrade en draadloze netwerken. Dat gebeurt altijd samen met partners.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-05-06T11:03:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.