Centric vervangt ICT-infrastructuur van Arnhem

Dienstverlener Centric heeft de ict-infrastructuur bij gemeente Arnhem vervangen. De gemeente is tevreden over het migratietraject van de nieuwe inrichting van het storage area network (san) en Unix. Verder heeft Centric de installatie en de back-up verzorgd. De verschillende serverplatformen bieden stabiliteit en efficiency voor de complexe ict-omgeving van Arnhem, zegt de Arnhemse ict-manager Richan Postmus.

De storage- en serveromgeving van gemeente Arnhem waren aan vervanging toe. De gemeente besloot hiervoor een Europese aanbesteding uit te schrijven, die uiteindelijk werd binnengesleept door Centric. De automatiseerder nodigde de gemeente uit voor een gezamenlijke bezoek aan het klantenbezoekcentrum van HP in Böblingen, vlakbij Stuttgart. Daar werden nieuwe storage- en serverproducten gedemonstreerd. HP is een businesspartner van Centric. Volgens Postmus kreeg de gemeente Arnhem zo goed inzicht in de ontwikkeling van de HP-storage voor de komende jaren.

Volgens Postmus heeft HP het meest uitgebreide storage-aanbod in de markt. De verschillende serverplatformen bieden stabiliteit en efficiency voor de complexe ict-omgeving van Arnhem, zegt hij. 'De aanbieding van Centric sloot het beste aan op de bestaande omgeving. Bovendien heeft Centric ervaring met dit soort complexe storage-projecten. Hierbij is rekening gehouden met de migratie van de verschillende bestaande systemen, zoals Windows, Novell en Unix', licht Postmus toe. Naast de vervanging van de servers en storage, heeft Centric ook de installatie en de back-up verzorgd.

Strakke planning

Het migratietraject van de nieuwe san- en Unix-inrichting verloopt voorspoedig, aldus een optimistische Postmus. 'Centric heeft Novell en Unix succesvol gemigreerd. De strakke planning is gehaald. De nieuwe omgeving van Arnhem biedt meer schaalbaarheid, een hogere performance en lagere onderhoudskosten.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Deze reclame werd u aangeboden door Centric.
Want wij van Centric adviseren Centric.

Dat zo een bedrijf nog opdrachtgevers krijgt, ze zouden geboycot moeten worden vanwege de zwendel met personeel.

HP het meest uitgebreide storage aanbod in de markt? ha ha, laat me niet lachen! Zeker even vergeten te vergelijken met EMC, Netapp en HDS want dan hadden ze nooit voor de troep van HP gekozen! heel veel succes gewenst!

Nou nou, wat een botte kritiek. HP troep? Dat lijkt zeer onwaarschijnlijk. Arme Jan-san. Gefrustreerd tot op het bot? Centric is wellicht niet zo sterk bezig geweest, maar dat heeft weinig met de oplossing te maken die ze bij de gemeente geleverd hebben. Reacties op artikelen kunnen m.i. veel beter gaan over de inhoud. Prietpraat kun je op de 'amateur sites' voldoende kwijt.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-05-28T12:32:00.000Z Witold Kepinski


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.