IBS en Dutch Delta Group gaan samenwerken

IBS gaat een partnerschap aan met ict-dienstverlener Dutch Delta Group. De softwareleverancier vergroot daarmee de kennis over de hardware waarop zijn software draait. Hierdoor kunnen klanten ook bij IBS terecht voor systeemtechnische ondersteuning. Voor Dutch Delta Group betekent de samenwerking een aanvulling op de inkomsten. Het bedrijf blijft zijn eigen koers varen en zich richten op lokale overheden.

‘We gaan met name samenwerken op het gebied van het technische landschap waarop de IBS-software draait', vertelt Guus Nijssen, algemeen directeur van de Dutch Delta Group. De IBS-software draait voornamelijk op IBM iSeries-systemen. Nijssen: ‘De werknemers van IBS zijn met name gespecialiseerd in software. Aangezien het bedrijf zijn kennis wilde vergroten over de systemen waarop zijn software draait, zijn ze bij ons terecht gekomen. Voor IBS was de keuze om of zelf mensen te werven en op te leiden of een partnerschap aan te gaan. Zij hebben voor dat laatste gekozen.'

IBS is een belangrijke partner voor de Dutch Delta Group. ‘Deze samenwerking betekent voor ons een aanvulling op de inkomsten. Wij blijven echter onafhankelijk. We werken met meerdere partijen samen en blijven onze eigen lijn volgen', aldus Nijssen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-06-24T12:38:00.000Z Kim de Vries
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.