'Netwerk en telecom integreren steeds meer'

Netwerk- en communicatieleveranciers presenteren zich voor award

Dit artikel delen:

BT, Cisco, KPN, Siemens Enterprise Communications en Vodafone zijn door Computable genomineerd voor de award Netwerk- en communicatieleverancier van het jaar. 'Waar tot voor kort geluid over het internet zorgde voor de groei van het IP-verkeer, zien we nu dat video ook steeds belangrijker wordt. Dit illustreert goed hoe netwerk en telecommunicatie steeds meer met elkaar geïntegreerd raken', signaleert een van de genomineerden.

De vijf bedrijven leggen uit waarom juist zíj deze award op woensdag 14 oktober 2009 mee naar huis zou moeten nemen. Tijdens de spectaculaire awardavond worden in totaal elf prijzen uitgereikt.

Welke genomineerden uiteindelijk in de prijzen vallen, wordt bepaald door de bezoekers van Computable.nl. Tot 25 september 2009 kunnen bezoekers hier online hun stem uitbrengen.

BT Nederland

Deze nominatie onderstreept onze klantgerichtheid. Wij zijn er op gericht onze klanten te helpen in het huidige economische klimaat en blijven investeren in ons portfolio van netwerkgebaseerde ict-diensten. Dit omvat diensten op gebied van traditionele spraak en data, IP-gebaseerde (video-)communicatie, beveiliging, unified communications & collaboration, mobility plus data- en contactcenterdiensten. Zo lanceerden wij onlangs ons ‘Work Anywhere'-portfolio, breidden we ons medianetwerk uit naar Hilversum, komen we binnenkort met een hybride vpn-oplossing en zijn we volop bezig met de vervolmaking van het gevirtualiseerde datacenteraanbod. Deze laatste dienst omvat een dynamisch, gevirtualiseerd infrastructuurplatform dat klanten in staat stelt ict- en netwerkinfrastructuren ‘as a service' af te nemen.

Cisco

Coks Stoffer, algemeen directeur Cisco Nederland: 'We zijn vereerd dat we voor de derde keer op rij genomineerd zijn als beste netwerk- en communicatieleverancier. Waar tot voor kort met name geluid over het internet zorgde voor de groei van het IP-verkeer, zien we nu dat video ook steeds belangrijker wordt. Dit illustreert goed hoe netwerk en telecommunicatie steeds meer met elkaar geïntegreerd raken, maar het netwerk wordt een platform voor steeds meer zaken. Denk ook aan samenwerking of ‘collaboration', beveiliging en de introductie van Cisco Unified Computing, waarbij server-, netwerk-, storage- en virtualisatiecapaciteit in één energiezuinig systeem worden gecombineerd.'

KPN

De oplossingen die KPN biedt zijn er op gericht om de bedrijfsprocessen van zijn klanten te verbeteren, te stroomlijnen en te vereenvoudigen. KPN is dan ook een innovatief bedrijf dat meedenkt met zijn klanten. Door continu te investeren in zijn communicatienetwerk (zowel spraak als data, zowel vast als mobiel) komt KPN tegemoet aan de veranderende behoeften van zijn klanten. Sleutelwoorden van KPN zijn dan ook betrouwbaarheid, beschikbaarheid, veiligheid en innovatie. Op deze manier kan KPN de kwaliteit blijven leveren die zijn klanten van hem eisen en van hem gewend zijn.

Siemens Enterprise Communications

Siemens Enterprise Communications is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor bedrijfscommunicatie en datanetwerkoplossingen voor bedrijven van verschillende grootte. Wij zijn gepositioneerd in Gartner's UC leadership quadrant. De OpenScape Voice (HiPath 8000) werd door Computable als beste getest in mei 2009. Voor het mkb-segment hebben wij een plug&play unified communications- en contact center-oplossing geannonceerd waarbij de bestaande telefooncentrale volledig behouden blijft. Op VoiceCon 2009 hadden wij de wereldpremière van onze OpenScape UC-applicatie geïmplementeerd op Amazon's Elastic Compute Cloud (EC2), de eerste 'UC in the cloud'-toepassing ooit en geroemd als 'one of the most powerful UC developments this year'. Onze trots zijn tevreden klanten.

Vodafone Nederland

Vodafone Nederland is dé partner voor klanten die zoeken naar een totaaloplossing voor al hun communicatiebehoeften. De nagenoeg 100 procent netwerkdekking voor zowel voice als data en de hoge netwerksnelheid geeft consumenten en zakelijke klanten de mogelijkheid om altijd en overal bereikbaar en online te zijn. Voor zakelijke klanten bieden we een alles-in-een-oplossing voor de werkomgeving, een pakket met vaste telefonie, internet en mobiele telefonie. We stellen onze klanten centraal bij alles wat we doen en denken met hen mee. Zo heeft Vodafone het Leefritme Kenniscentrum opgestart. Hiermee wil Vodafone een platform creëren waar consumenten en bedrijven kennis en ervaringen kunnen delen, teneinde ze meer controle over hun werk én privéleven te geven zodat ze het optimale uit beide kunnen halen.

Stemmen!

Breng nu je stem uit

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

'Waar tot voor kort geluid over het internet zorgde voor de groei van het IP-verkeer, zien we nu dat video ook steeds belangrijker wordt. Dit illustreert goed hoe netwerk en telecommunicatie steeds meer met elkaar geintegreerd raken'. Dit citaat van de een van de genomineerden vind ik tamelijk hilarisch en op zich al goed voor een award: de trivialiteitsprijs bijvoorbeeld. Want zowel de constatering dat video het internet zwaar belast als het pleonasme dat netwerk en telecom geintegreerd worden (was het ooit anders?) zijn goed voor een spontane lach. Of heb ik misschien iets verkeerd begrepen?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij KPN

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-07-09T15:30:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.