NetApp stapt als sponsor in wielerwereld

Leverancier van opslag NetApp grijpt de Tour de France aan om te laten weten dat het bedrijf een nieuwe wielerploeg gaat sponsoren. De ploeg wil onder de naam Continental Team jonge renners klaarstomen voor een profcarrière. Het contract loopt vanaf 2010. De aanbieder van opslag- en datamanagementproducten heeft een tweejarig contract als hoofdsponsor gesloten.

Het doel van het nieuwe team is het promoten van de volgende generatie wielrenners. Met professionele ondersteuning worden zij voorbereid om binnen vier jaar de overstap naar de Pro Tour te kunnen maken. De trainingen worden verzorgd door de voormalige profrenners Jens Heppner en Enrico Poitschke. Het management valt in handen van ervaren wielermanager Ralph Denk.

NetApp is nog bezig met het werven van additionele sponsors, kleding- en materiaalleveranciers en renners. Het bedrijf doet geen verdere uitspraken over de details van het sponsorcontract.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-07-22T15:17:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.