Stuurloos 3Com Benelux onder Duitse leiding

Dit artikel delen:

Directeur Bart Ankoné van 3Com Benelux heef het netwerkbedrijf verlaten. Hij was ruim een jaar leidinggevende van de netwerkleverancier. De Benelux-organisatie staat voorlopig onder Duitse leiding.

Dit melden diverse bronnen en tipgevers aan Computables zusterblad CRN, dat 3Com Benelux herhaaldelijk om een reactie heeft gevraagd. Het pr-bureau meldt in een schriftelijke verklaring: 'Bart Ankoné heeft besloten zijn carrière buiten 3Com voort te zetten.'

'Tot er besloten is over een vervanger, blijft de regio normaal zakendoen onder leiding van de Duitser Joerg Kracke, regional sales director Centraal Europa en verantwoordelijk voor Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Scandinavië en de Benelux', aldus het pr-bureau van 3Com. Diverse bronnen melden dat Ankoné een aantal weken terug zijn congé gekregen. Hijzelf geeft aan later te willen reageren.

Ankoné verving in de zomer van 2008 Rob Rentenaar, die 3Com moest verlaten. Ankoné was eerder werkzaam als directeur bij ict-verhuurbedrijf Rentware en distributeur Access Distribution Benelux. Hij verliet dit bedrijf nadat distributeur Avnet het Amerikaanse bedrijf overnam. Daarvoor was hij werkzaam als directeur bij security leverancier Check Point Benelux.

Nieuwe verkopers

In januari 2009 werd via een pr-campagne met grote trom aangeven dat de 3Com-organisatie groeit. Er werden toen zes nieuwe verkopers aangetrokken. 'Het feit dat we blijven groeien doet mij erg veel deugd', zei Bart Ankoné toen.

'Om deze groei te bestendigen, hebben we een aantal uiterst gemotiveerde en getalenteerde krachten aangenomen, die perfect passen in onze bedrijfscultuur. Het zijn stuk voor stuk ervaren salesprofessionals die hun sporen in deze branche al hebben verdiend.' Na zes maanden verliest het bedrijf weer mensen, ondere andere Ankoné. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-09-01T09:05:00.000Z Witold Kepinski