Storagespecialist Axez gaat zelfstandig verder

De Nederlandse storagespecialist Axez gaat zelfstandig verder. In overleg met Borghoudt, de holdingmaatschappij waaronder ict-dienstverleners AAC Cosmos, Itvise en Axez vallen, is besloten dat directeur René van Dop een management buy-out doet van de Axez storage-activiteiten.

Als HP-preferred storage- en teamingpartner adviseert en implementeert Axez storage-omgevingen samen met andere resellers en ict-dienstverleners. De concurrentie tussen deze resellers en de zustermaatschappijen van Axez stonden de groei van de organisatie in de weg, aldus Van Dop. Door zelfstandig verder te gaan, kan Axez zich verder ontwikkelen binnen het teamingprogramma van HP en zo volledig onpartijdig alle resellers ondersteunen om hun klanten te bedienen, zegt Van Dop.

Voor de resellers en leveranciers van Axez verandert nagenoeg niets. Het huidige storage team gaat volledig mee naar de nieuwe onderneming. Directeur René van Dop zegt dat het enthousiasme van collega's een grote motivatie is om deze buy-out door te zetten en dat medewerkers hun vertrouwen uitspreken in zijn onderneming en in het management.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-09-10T16:27:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.