Conclusion genomineerd voor Skillcity Award

De divisie Future Infrastructures Technologies van ict-dienstverlener Conclusion is door Skillcity genomineerd voor een Snlle Groeier 09 Award. 'Bij ons is afspraak ook echt afspraak. Dat klanten deze no-nonsense aanpak waarderen, blijkt uit onze forse groei de afgelopen jaren', zegt directeur Murat Kiran van Conclusion Future Infrastructures Technologies, de ict-infrastructuurdivisie van Conclusion.

Het Utrechtse CFIT is gespecialiseerd in alle facetten van infrastructuurdiensten en -technologieën. Het bedrijf heeft de juiste mensen en kennis in huis om bij elk ict-infrastructuuraspect zijn klanten te ondersteunen. De uitdaging van de klant is daarbij leidend. Kiran: 'Vervolgens verplichten we ons tot een resultaat voor een vaste prijs - een unieke belofte in de kantoorautomatiseringssector.' CFIT biedt klanten ook een lab om oplossingen te testen. Dit Future Labs brengt Conclusion binnenkort ook als cloud-oplossing op de markt, onder de slogan ‘Innovation-as-a-Service'. Future Labs levert een geavanceerd en beheerd platform voor technologie-innovatie voor klanten, partners en medewerkers.

Partner

'Met onze resultaatgerichte aanpak vormen we hét alternatief voor de grote ict-bedrijven die worstelen met het nakomen van hun contractuele verplichtingen. Veel organisaties zien dit nog niet in omdat ze bij aanbestedingen de verkeerde criteria hanteren. Niet de referenties en omvang bepalen de oplossingskwaliteit, maar het resultaat. Het is een kwestie van tijd voordat grote organisaties dat inzien. In dat geval vinden ze in ons de ideale partner', zegt Kiran.

Skillcity

Skillcity is een zakelijk netwerk voor ict-bedrijven in Midden-Nederland. Het is opgezet om ict-ondernemers te inspireren. Het netwerk van Skillcity heeft inmiddels zo'n 750 leden. Ieder jaar organiseert Skillcity de verkiezing van de snelst groeiende ict-mkb'er in Midden-Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-09-22T08:47:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.