Dienstverlener IntelliStorage is failliet

Storage dienstverlener IntelliStorage uit Naarden is failliet verklaard. IntelliStorage neemt afscheid van zes werknemers en verlaat het pand in Naarden. IntelliStorage is niet de enige storage dienstverlener die over de kop gaat. Eerder legde IT Data uit Ridderkerk het loodje.

Phillip Hyde, directeur van IntelliStorage. ´Eind 2008 kregen we geen kredieten meer. In 2009 gingen we toch door. Maar dat gaat moeilijk als 70 tot 80 procent van de business inkoop en verkoop is.´ Hyde gaat door met zijn nieuwe bedrijf InContinuum Software, dat een kantoor heeft in Amsterdam en in het Amerikaanse Boulder, in de staat Colorado.

IntelliStorage was actief in Nederland en België. Vanaf 2001 leverde het oplossingen van advies en implementatie tot en met de training en het support. Het bedrijf had klanten als TUI Nederland, Clockwork en de Gemeente Groningen. Het bedrijf had partnerovereenkomsten met onder andere NetApp, VMware, FalconStor, BakBone, Sun, HDS en Brocade.

IT Data

IntelliStorage is niet de enige storage dienstverlener die over de kop gaat. Eerder legde 'concullega' IT Data uit Ridderkerk het loodje. IT Data was een leverancier van databeschikbaarheidoplossingen, zoals backup en disaster recovery, archivering en ILM, dataopslag en storage management. De laatste jaren had het een stand op de Storage Expo in Utrecht. Eigenaar van IT Data is Jos Visser. IT Data maakte twee keer een doorstart na faillissementen. Nu is het voor de derde keer bankroet  verklaard.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Jammer dat Intellistorage gelijk genoemd wordt met IT Data.

Hoewel Intellistorage nu ook failliet is gegaan hebben zij zich wel aan afspraken gehouden en zijn supportcontracten netjes bji de fabrikanten ingekocht.

Dit in tegenstelling tot IT Data die het geld in eigen zak heeft gestoken en hun klanten met de rotzooi heeft laten zitten.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-09-23T10:41:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.