Conclusion wint Skillcity 2009 Award

Omzet groeit in vijf jaar met 6951 procent

Conclusion Future Infrastructure Technologies in Utrecht heeft de Skillcity Snelle Groeier 2009 Award gewonnen. Met een omzetgroei van 6951 procent over de afgelopen vijf jaar is de Utrechtse ict-infrastructuurspecialist het snelst groeiende ict-bedrijf van Midden-Nederland. Computication uit Zeist werd tweede en Medicore uit Utrecht sleepte de derde plaats in de wacht. De bedrijven haalde een omzetgroei van respectievelijk 933 en 906 procent.

In totaal nam de omzet van de bedrijven in de top twintig toe van 14,1 tot 86,3 miljoen euro. Dit is een groei van ruim vijfhonderd procent. Het aantal medewerkers van de snelst groeiende ondernemingen steeg van 163 naar 735. De organisaties in de top twintig bestaan gemiddeld acht jaar.

Het Midden-Nederlandse ict-bedrijfsnetwerk Skillcity reikt de Snelle Groeier Award voor de vierde keer uit. De award gaat jaarlijks naar het ict-bedrijf met zijn hoofdkantoor in Midden-Nederland, dat de grootse omzetgroei behaalde over de afgelopen vijf boekjaren - in dit geval van 2004 tot en met 2008. De lijst biedt inzicht in de ontwikkeling van de ict-sector in Midden-Nederland en is  een graadmeter voor de rest van het land. De grootste concentratie van ict-bedrijven in Nederland bevindt zich in deze regio.

Meer dan tien miljoen

De top twintig van de Snelle Groeier 2009 Award bevat elf nieuwkomers. Twee bedrijven staan al vier jaar achter elkaar in de top twintig: Xebia en eFocus. De winnaar van 2008, Yellowtail, bezet dit jaar een elfde plaats met een groei van 438 procent. Skillcity brengt ook in kaart welke bedrijven binnen de eerste tien jaar van hun bestaan in 2008 de grens van een omzet van meer dan tien miljoen euro overschreden. Dit zijn Winvision in Nieuwegein, Quinity in Utrecht, eFocus Groep in Utrecht en CFIT in Utrecht. In 2007 waren dat Xebia en Motiv.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

WOW, echt een prestatie van formaat!!! Congrats, Murat&team!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij Conclusion

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-09-25T11:01:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.