Kempen & Co kiest Hitachi voor storage

De Nederlandse bank Kempen & Co kiest Hitachi Data Systems, leverancier van service oriented storage, voor de vervanging van zijn storagesystemen. De bank stapt over op het modulaire storage-platform van Hitachi en krijgt een nieuwe back-upvoorziening. Kempen is gespecialiseerd in vermogensbeheer, effectenhandel en corporate finance.

Voor de migratie is gekozen omdat de huidige back-upvoorziening aan het einde van zijn Latijn is en de opslagsystemen volgend jaar toch moesten worden vervangen. Daarom besloot Kempen beide projecten te combineren en zocht de bank begin 2009 naar een opslagsysteem met een hoge beschikbaarheid. Ook betrouwbaarheid van de supportorganisatie en betaalbaarheid speelden in de keuze mee.

Door de groei van het serverpark en de hoeveelheid data bij Kempen nam het backup-proces steeds meer tijd in beslag. In het voorstel van Hitachi wordt de back-up losgekoppeld van het lokale netwerk en loopt deze via een zogeheten disk pool als tussenstation. Op die manier wordt het lokale netwerk ontlast en ondervinden applicaties geen hinder van uitlopende back-ups.

In september wordt gestart met de implementatie van het nieuwe storagesysteem. Doelstelling is om de gehele migratie binnen een maand af te ronden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-10-01T12:29:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.