AT&T breidt Europese backup-middelen uit

AT&T breidt zijn Europese 'disaster recovery'-middelen uit met extra technologie, apparatuur en mankracht. Met de geplande investeringen heeft AT&T sinds 2006 voor 7,5 miljoen dollar geïnvesteerd in het versterken van zijn backup- en hersteldiensten voor noodsituaties in Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

De Network Disaster Recovery resources (NDR) voor Europa, Afrika en het Midden-Oosten bestaan uit een opslagcentrum in Groot-Brittannië van 650 vierkante meter, een veertien meter lange oplegger met apparatuur, een vrachtwagen voor twee 'disaster recovery'-units en een nieuw controlecentrum. De NDR-vrachtwagens en containers zijn ontwikkeld voor ondersteuning van de AT&T-netwerken. AT&T zal dit jaar een derde mobiele unit in gebruiknemen. Met de laatste uitbreidingen kan het NDR-team binnen 24 uur backup- en herstelapparatuur inzetten.

Elke tijdelijke uitwijkeenheid beschikt over een eigen stroomvoorziening en omvat de netwerktechnologie die normaal gesproken op een hoofdkantoor aanwezig is. Op locatie worden de afzonderlijke componenten gekoppeld tot een configuratie zoals die in gebruik is op het getroffen kantoor. De mobiele containers bieden ondersteuning voor AT&T Global Network (AGN) Tier 1, 2 en 3 POPs (Point-Of-Presence) en faciliteren het herstel van de AGN-architectuur. AT&T biedt AGN-voorzieningen in meer dan 130 steden over de hele wereld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-10-15T09:09:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.