Managed hosting door True

SLTN levert spullenboel aan ROC MN

 

ROC Midden Nederland (MN) heeft SLTN uit Almere na een Europese aanbesteding uitgekozen als leverancier van (blade)servers en storage area network (san)-apparatuur, inclusief fibre channel switches, back-upsystemen en aanverwante dienstverlening. De apparatuur zal als uitbreiding of vervanging van de huidige apparatuur dienst doen.

ROC Midden Nederland is een grote onderwijsinstelling in Midden Nederland met zo'n 22.000 studenten en 2000 medewerkers op 50 locaties. Systeemintegrator SLTN levert naast de nieuwe apparatuur ook een aantal diensten. Deze dienstverlening bestaat uit voorconfiguratie en installatie op de locaties van het ROC, het adviseren over nieuwe en/of niet langer ondersteunde modellen, het afvoeren van verpakkingsmateriaal, het leveren van onderhoud, de afvoer van af te stoten apparatuur en het verwijderen van data op harde schijven en het verlenen van (garantie-)onderhoud.

ROC Midden Nederland verwacht door het aanbesteden van alle server gerelateerde componenten een kostenreductie door te kunnen voeren. De onderwijsinstelling zegt te profiteren van goedkopere inkoopcondities en het verminderen van de operationele beheerkosten door de standaardisatie van servercomponenten. Ook wil het de kwaliteit van de dienstverlening aan eindgebruikers verbeteren door de standaardisatie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3185526). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Reacties

Hoeveel offertes zouden ze gekregen hebben?

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×