Managed hosting door True

NetApp en Microsoft werken nauwer samen

 

Storageleverancier NetApp en softwarebedrijf Microsoft werken de komende drie jaar nauwer samen. Ze hebben daartoe kortgeleden een samenwerkingsovereenkomst gesloten. De overeenkomst verbreedt de productsamenwerking en technische integratie. Daarnaast werken de twee bedrijven samen aan verkoop- en marketingactiviteiten om klanten wereldwijd te bereiken.

Gedurende de overeenkomst werken de twee partijen aan virtualisatie-, private cloud computing- en storage- en datamanagementoplossingen. Deze oplossingen moeten volgens de twee partners leiden tot efficiënter datacenterbeheer tegen lagere kosten.

Klanten kunnen de gezamenlijke oplossingen bekijken bij de Microsoft Technology Centers en bij speciale evenementen die de twee partners organiseren. Zowel NetApp als Microsoft werken hierbij nauw samen met ict-dientverleners en grote systeemintegratoren.

Verder zet NetApp een reeks van Windows Server-platformtechnologie in om het beheer van opslagsystemen te verbeteren. Deze technologie stroomlijnt ook back-up en recovery en verwijdert bovendien replica's in Windows Server 2008 R2 Hyper-V-omgevingen. De integratie van de NetApp-producten met de producten van Microsoft System Center zorgen voor meer uptime, aldus de twee partners. Dit geldt voor een grote variëteit aan applicatie-omgevingen, inclusief Microsoft Exchange Server, SQL Server en Sharepoint Server.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3194432). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.