Managed hosting door True

Vier universiteiten kiezen voor Scholten Awater

 

Scholten Awater levert serverapparatuur aan vier universiteiten: Universiteit Amsterdam, Universiteit Leiden, Radboud Universiteit Nijmegen en Universiteit Twente. Het betreft een door SURFdiensten gecoördineerde gezamenlijke aanbesteding onder de naam Landelijke Projectgroep Aanbesteding Servers (LaPAS). Het contract heeft een geraamde waarde van 4,8 miljoen euro.

De aan Scholten Awater gegunde opdracht betreft de levering van X86-serverapparatuur, onderverdeeld in bladeservers en rackservers inclusief bijbehorende onderhoudsdiensten. De looptijd van de raamovereenkomst bedraagt twee jaar met een optionele verlenging van tweemaal één jaar.

SURFdiensten faciliteert sinds 1991 onderwijsinstellingen, academische ziekenhuizen, technologische instituten, musea en bibliotheken bij het aankopen en beheren van ict-middelen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3194662). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Reacties

Gefeli met de aanbesteding, zo kunnen we nog langer wachten op de offertes die voorheen binnen 5 minuten of accuut tijdens telefonisch contact in de mailbus vielen, geen persoonlijke contactpersoon meer en weg personal touch. Niemand die dan nog van toeten of blazen weet. Reactie tijden van een 3 a 4 dagen zijn nu "normaal". SA wordt te groot, of te onpersoonlijk!

Loewie, als je dit soort dingen belangrijk vind waarom zit je dan bij een club als SA. SA is een dozenschuiver en meer niet, dus verwacht niet meer voor die prijs. Dus prioriteiten stellen Loewie.

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×