Bossers & Cnossen wint aanbesteding RUG

De door de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) uitgeschreven Europese aanbesteding voor de levering van en het onderhoud op servers & storage is gewonnen door Bossers & Cnossen. Het gaat om producten van Dell, Dell EqualLogic, EMC, IBM, Sun en KVM (Red Hat).

De RUG heeft een aanbesteding uitgeschreven voor de aanschaf van en het onderhoud op de server en storage omgeving. Deze omgeving bestaat uit een zeer diverse en grote hoeveelheid oplossingen van verschillende merken. RUG zegt zelf een hoge mate van expertise in huis te hebben om al deze omgevingen te beheren. Bossers & Cnossen mocht uiteindelijk een breed scala aan uitgewerkte oplossingen aanbieden. Volgens Jaap Kommandeur, senior account manager bij Bossers & Cnossen, gaat het om oplossingen van Dell, Dell EqualLogic, EMC, IBM, Sun en virtualisatie van KVM dat ondersteund wordt door Red Hat. Naast de vaste leverancier voor werkplekapparatuur is Bosses & Cnossen nu ook voor langere termijn formeel vastgelegd als leverancier voor de centrale server en storage infrastructuur van de RUG.

De Rijksuniversiteit Groningen is een instelling met ongeveer 5500 medewerkers en 25.000 studenten. Medio 2009 gebruikten deze ongeveer tienduizend werkstations, vijfhonderd servers, vijfhonderd TB opslagcapaciteit via een redundante netwerk-infrastructuur in meer dan honderd gebouwen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Old boys uut Grunn'n. In een buurtcafé uitgetekend en er alvast eentje op gedronken.

Wat een verrassing, waarom aanbesteden als je al weet wie het gaat doen.....

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-12-17T14:44:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.