Sociale werkvoorzieningen kopen hardware

De Nederlandse sociale werkvoorzieningen hebben na een Europese aanbesteding Scholten Awater geselecteerd als één van de leveranciers voor de levering van hardware. De totale opdracht heeft een geraamde waarde van tien miljoen euro binnen de looptijd van vier jaar.

Scholten Awater levert onder meer servers, opslagapparaten, netwerkapparaten, desktops, laptops, monitoren en printers inclusief bijbehorende diensten aan de sociale werkvoorzieningen.

Brancheorganisatie voor sociale werkgelegenheid en arbeidsintegratie Cedris heeft het aanbestedingstraject uitgevoerd. Verdeeld over Nederland zijn er 93 sociale werkvoorzieningen, met in totaal ongeveer honderdduizend medewerkers. Deze SW-bedrijven zijn vrijwel allemaal aangesloten leden van Cedris.

De SW-bedrijven geven namens gemeenten uitvoering aan de Wet Sociale Werkvoorziening. De SW-bedrijven bieden onder meer werk in de groenvoorziening en de industrie, als schoonmaker of bij de posterijeren.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-12-24T11:27:00.000Z Jolein de Rooij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.