Cedris sluit ook contracten met SCC en Issue

Naast Scholten Awater blijken ook SCC Services uit Bodegraven en het Rotterdamse Issue Information Technology hardwarepartners van de sociale werkvoorzieningen te zijn. Brancheorganisatie Cedris heeft met elk van de drie partijen een vierjarig raamcontract gesloten met een geschatte waarde van in totaal tien miljoen euro. Sociale werkplaatsen zijn overigens niet verplicht hun hardware bij een van de mantelpartners af te nemen.

Brancheorganisatie voor sociale werkgelegenheid en arbeidsintegratie Cedris heeft het aanbestedingstraject uitgevoerd. Verdeeld over Nederland zijn er 93 sociale werkvoorzieningen, met ongeveer honderdduizend medewerkers. Deze SW-bedrijven zijn vrijwel allemaal lid van Cedris. Zij kunnen profiteren van het collectieve hardwareaanbod van de brancheorganisatie, maar ze zijn niet verplicht hun spullen te bestellen bij Scholten Awater, SCC of Issue. Het staat een sociale werkvoorziening vrij op een andere manier inkoopvoordelen te behalen, bijvoorbeeld door mee te lopen in een gemeentelijke aanbesteding.

De geraamde waarde van tien miljoen euro van de hardwareovereenkomst is gebaseerd op de vervangingswaarde van de huidige hardware. De drie leveranciers moeten zich dus niet rijk rekenen, stelt Cedris.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Niet de eerste keer dat Computable te sne leen artikel schrijft. Blijkbaar Scholten Awater de eerste die een persbericht heeft uitgebracht waarop Computable direct reageert zonder bij de SCC te zijn nagegaan of e.e.a. juist is.

Slechte journalistiek derhalve.

Sorry,
in mijn vorige bijdrage SCC verwisseld met Cedris.

Je informeert volgens normaal journalistiek gebruik bij de gunnende partij en dat is Cedris

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-01-05T11:05:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.