Sint Lucas Andreas Ziekenhuis krijgt HP-storage

In 2009 is het elektronisch patiëntendossier van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis met EPIC-software live gegaan. Ten aanzien van de onderliggende infrastructuur moest de bestaande storage-infrastructuur worden herzien. Het ziekenhuis heeft nu voor een storage-oplossing van HP gekozen dat door i3 groep wordt geleverd.

De storage-oplossing bestaat onder andere uit een HP Blade-concept (Integrity, Windows en Citrix), HP EVA's, HP taperobot en back-uphardware. Dit platform is bovendien geschaald en wordt ook voor andere applicaties, waaronder het cardiologie- en radiologie PACS (Pictures Archiving and Communication System), ingezet.  'De betrokkenheid, ervaring en kennis van i3 groep, zeker in het segment gezondheidszorg, zijn voor het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis doorslaggevend geweest om voor i3 groep als adviseur te kiezen', aldus het ziekenhuis.

Omdat de bestaande infrastructuur bij het ziekenhuis voornamelijk uit HP-apparatuur bestond,  werd er besloten wederom voor nieuwe HP-producten te kiezen. Inmiddels is de implementatie van dit project achter de rug.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-01-19T14:45:00.000Z Witold Kepinski


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.