Compello vernieuwt ICT-platform SER

SER-hoofdkantoor

De Sociaal-Economische Raad (SER) heeft Compello uit Zwolle geselecteerd om het huidige serverpark en de werkstations te vervangen. Aanleiding is de grootschalige renovatie van het bijna veertigjarige gebouw van de SER medio 2010 aan de Bezuidenhoutseweg in Den Haag. De instelling wil met de vernieuwing ook een verlaging van de beheerkosten bewerkstelligen.

In samenspraak met het hoofd ict van de SER heeft Compello een ontwerp gemaakt voor een schaalbare en gestandaardiseerde ict-omgeving. Daarbij maakt de ict-dienstverlener uit Zwolle gebruik van virtualisatie, server based computing, werkplekbeheer en een san (storage area network).

De SER adviseert kabinet en parlement over de hoofdlijnen van het te voeren sociaal-economisch beleid. Ook voert de SER bestuurlijke en toezichthoudende taken uit. In de SER werken onafhankelijke kroonleden, werkgevers en werknemers samen. Bij het secretariaat van de SER werken 125 mensen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-02-08T17:42:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.