Gemeente Velsen wijkt uit met Isit

De Utrechtse opslagspecialist Telindus-Isit levert een uitwijkvoorziening aan de gemeente Velsen. De opdracht heeft een waarde van 314.000 euro en een looptijd van vijf jaar. Isit won de opdracht ten koste van drie andere meedingers. Oorspronkelijk verwachtte Velsen 450.000 euro kwijt te zijn aan het regelen van deze back-upfaciliteit.

De gemeente Velsen zocht een uitwerkvoorziening met 'een beperkte mate van dataverlies en beperkte tijd voor herstarten in geval van incidenten en calamiteiten en consistentie tussen de verschillende applicaties/databases en het online archief'. De geselecteerde partij Isit, onderdeel van de Belgische ict-dienstverlener Telindus, levert, implementeert en ondersteunt deze uitwijkdienst en richt tevens de benodigde infrastructuur in (servers en opslagsystemen) op zowel de primaire locatie als de uitwijkplek. Hiertoe behoren ook de archief/backup-oplossingen en beheertools.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-02-09T08:15:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.