Partners redden winst van NetApp

NetApp

Storage-leverancier NetApp heeft in het derde kwartaal van het fiscale jaar 2010 meer omzet en winst gehaald. Dit mede dankzij kanaalpartners, zoals systeem integratoren, resellers, distributeurs en oem-partner IBM.

Tom Georgens, ceo van NetApp, maakte bekend dat de omzetstijging mede te danken is aan de NetApp-kanaalpartners. Zeventig procent van de omzet werd gedaan door channel partners, oem-partner IBM en distributeurs. De omzet in het derde kwartaal was meer dan 1 miljard dollar. Dat is 35 procent meer dan in dezelfde periode een jaar eerder. De nettowinst in het derde kwartaal was 108 miljoen dollar. Een jaar eerder was dat nog een verlies 82 miljoen dollar.  

De omzet over de eerste negen maanden was 2,76 miljard dollar. Dat is 200 miljoen dollar meer dan in dezelfde periode van 2009. Het vierde kwartaal denkt NetApp een omzet van ongeveer 1,1 miljard dollar te behalen. Georgens denkt dat de betere cijfers komen door het leveren van eenvoudige entry-level producten en een verbeterd ordersysteem.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-02-19T10:03:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.