Allshare Finance koopt storage van Hitachi

Het Nederlandse softwarebedrijf Allshare Finance kiest voor Hitachi Data Systems (HDS) voor de inrichting van een nieuwe storage-omgeving. Deze omgeving wordt gebruikt voor de applicaties die de softwareleverancier aanbiedt aan private banken.

Allshare Finance koopt het modulaire storage-platform, de AMS-2100, van de leverancier van opslag. Dit platform ondersteunt de huidige infrastructuur die gebaseerd is op een Open VMS- en een Windows-gedeelte.

Belangrijke voorwaarde bij de migratie naar de nieuwe storage-omgeving is ondersteuning van meerdere platformen en het bieden van continuïteit van de bedrijfsvoering. Ook kan Allshare Finance zijn storage-omgeving sneller uitbreiden. Dat wordt mogelijk door de opslagapparatuur van HDS te combineren met de virtualisatiesoftware van VMware en Dynamic Provisioning software van HDS. Hiermee is ook de serverinfrastructuur voorbereid op toekomstige groei, adus de softwareleverancier.

Binnenkort start de implementatie, zodat de nieuwe opslagomgeving medio maart kan worden opgeleverd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-03-03T11:55:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.