ISP Cambrium gebruikt datacentrum NCCW

Vastgoedautomatiseerder transformeert tot cloud provider

Internetdienstverlener Cambrium heeft zijn centrale serveromgeving ondergebracht in het datacentrum van NCCW, dat van oudsher een belangrijke automatiseerder voor woningbouw- en vastgoedorganisaties is. Beide bedrijven zijn in Almere gehuisvest. Het contract is een voorbeeld van het beleid van NCCW om ook diensten aan klanten buiten de corporatiemarkt aan te bieden.

Cambrium heeft een contract voor vijf jaar gesloten. Het bedrijf levert intra- en internettoegangsdiensten, die vanaf nu zijn ondergebracht in het rekencentrum van NCCW.

NCCW is van oudsher een belangrijke automatiseerder voor woningbouw- en vastgoedorganisaties. De laatste paar jaar verbreedt het bedrijf zijn focus. Het biedt bijvoorbeeld ook werkplekdiensten aan, waarvoor het een joint venture heeft opgericht met werkplekbeheerder NEH. Ook het leveren van datacenterdiensten aan niet-corporatieklanten hoort bij het nieuwe beleid. NCCW zegt te willen profiteren van de toenemende vraag naar diensten (housing/hosting) op dit vlak, en stelt zijn oplossingen beschikbaar op basis van ASP/SaaS.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-06-01T11:09:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.