Unica sluit twee panden van AAC Cosmos

Van de drie kantoren van AAC Cosmos die Unica Installatiegroep heeft overgenomen, gaan er twee dicht. In Zwolle gaan de medewerkers over naar een Unica-pand. Het personeel in Rijswijk zal komen te werken in een nieuw te bouwen pand van Unica in Rotterdam. Alleen met de grootste vestiging in Eindhoven gebeurt niets. Unica heeft een kleine vijftig medewerkers een contract aangeboden.

'Wij hebben rond de vijftig mensen een contract aangeboden', zegt Rik Dikken, algemeen directeur van de Unica Installatiegroep. 'Een enkeling twijfelt nog. Mochten we nog mensen nodig hebben, dan zullen we kijken naar de groep medewerkers die in eerste instantie buiten de boot vallen.' De technische dienstverlener (300 miljoen euro omzet, 1800 werknemers) uit Hoevelaken heeft uit de failliete boedel van de Borghoudt Holding de activiteiten en activa van infrastructuurdienstverlener AAC Cosmos overgenomen. In totaal werkten bij de holding 118 mensen.

Dikken vertelt dat de vestiging in Eindhoven van AAC Cosmos open blijft. 'Hier werken ook de meeste mensen. Het kantoor in Zwolle gaat dicht; het handjevol medewerkers dat daar zit, stapt over naar het kantoor van Unica daar. Verder is er nog een kantoor in Rijswijk. Dat sluiten we ook en de medewerkers gaan naar onze nieuwbouw op een bedrijventerrein bij de luchthaven van Rotterdam. Dat moet nog worden opgeleverd. In de tussentijd komt er voor hen een tijdelijke oplossing, waarschijnlijk huisvesting in Den Haag.'

De naam AAC Cosmos blijft gehandhaafd, vertelt de directeur. 'AAC Cosmos Is een sterke naam in de markt. Het is verstandig zo'n naam vast te houden, maar we plakken er wel de naam Unica als voorvoegsel bij.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Nou, zo verrassend is dat ook weer niet. Gelukkig blijft Apeldoorn wel open ;=)..

"AAC Cosmos is een sterke naam". Als je de berichtgeving van de laatste tijd leest, moet je jezelf afvragen of het nog wel verstandig is om AAC Cosmos in te huren.

Als jack en Jacq nog even doorgaan kan de rest ook dicht. Wat is het jammer dat Unica blind vaart op 2 mensen die geen verstand van zaken hebben.

Helaas en zeer jammer

Jammer dat de mensen in Rotterdam dan nog niet weten waarom ze werkplekken moeten vrijmaken.. Is bij deze ook opgelost..

Nazorg ?? Denken jullie dat er sinds het massa ontslag nog ook maar één telefoontje, briefje of mailtje is geweest van J & J aan de betrokkenen ? (Er zitten immers een aantal collega's nu zwaar in de financiele problemen etc, zitten aan de anti depressiva en noem maar op)

Uiteraard niet, daar hebben ze het fatsoen niet voor, opgeruimd staat netjes, SCHANDALIG !!

Aan de achterblijvers, ik hoop dat ze met jullie wat humaner omgaan als de 2e ontslagronde er aan komt in september, gelukkig komt J. als eerste aan de beurt

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-06-21T17:17:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.