Weer nieuwe rol De Baar na wijziging Ericsson

Dit artikel delen:

Oud-directeur Nils de Baar van telecomnetwerkleverancier Ericsson Nederland krijgt zijn derde functie in acht maanden tijd. Sinds november 2009 leidde De Baar vanuit Bonn het onderdeel Northern Europe, maar dat maakt inmiddels deel uit van de nieuwe regio Western & Central Europe. De onderneming heeft het aantal regioafdelingen namelijk verkleind van 23 naar tien. Nu leidt De Baar het wereldwijde klantenaccount Deutsche Telekom.

'Binnen Ericsson is wereldwijd een project gaande om de hele organisatie anders in te richten', meldt woordvoerster Sylvia van Haren. 'Dit is een puur interne reorganisatie om onze aandacht voor onze klanten te versterken. In plaats van 23 market units, zijn er nu tien gevormd.' Ze vertelt dat daardoor De Baars functie kwam te vervallen.

De Baar is inmiddels aangesteld als hoofd van het wereldwijde klantenaccount Deutsche Telekom. In die functie is hij verantwoordelijk voor alle account teams die binnen Ericsson werken voor deze Duitse telecomaanbieder. Zijn standplaats is nog steeds Bonn.

Vervanger

Nils de Baar ruilde in november 2009 zijn functie als algemeen directeur van Ericsson Nederland in voor die van directeur van de market unit Northern Europe. Daarin zaten de landen Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Zwitserland. Doordat de Nederlandse organisatie geen vervanger vond, bleef De Baar ook zijn oude functie bekleden.

Pim den Uyl is kortgeleden aangesteld als directeur van de Nederlandse vestiging van Ericsson in het Brabantse Rijen. De telecomnetwerkleverancier is nog druk bezig met de verdere invulling van de nieuwe organisatiestructuur, laat de voorlichtster weten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-08-03T08:26:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.