Gooi & Vechtstreek kiest nieuwe infrastructuur

Gewest Gooi & Vechtstreek (GGV) heeft ict-dienstverlener Scholten Awater geselecteerd om nieuwe hardware te leveren. Dienstverlener Valid is gevraagd om een nieuwe ict-infrastructuur te implementeren. Deze implementatie leidt volgens GGV tot een hogere beschikbaarheid en flexibiliteit, onder andere door de bouw van een uitwijkvoorziening.

GGV heeft Valid gevraagd een nieuwe gevirtualiseerde omgeving en uitwijkvoorziening te bouwen. De dienstverlener werkt hierbij samen met Scholten Awater, dat de hardware levert. De nieuwe infrastructuur wordt gebouwd op basis van Microsoft-technologie en HP-hardware, met VMware-servervirtualisatie voor de belangrijkste applicaties. Dat moet zorgen voor hoge beschikbaarheid en flexibiliteit, aldus GGV. De gecentraliseerde opslagomgeving moet gaan zorgen  voor een high-availibilty infrastructuur, waardoor men bij calamiteiten kan uitwijken naar een andere locatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-08-09T12:36:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.