Scholten Awater helpt Haven Rotterdam en Delft

Zowel Gemeente Delft als Havenbedrijf Rotterdam hebben een openbare aanbesteding gegund aan kantoorautomatiseerder Scholten Awater. In Delft levert het bedrijf computers en randapparatuur ter waarde van 1,2 miljoen euro. Voor Havenbedrijf Rotterdam verzorgt de leverancier de ict-werkplekken met de bijbehorende apparatuur. Deze opdracht heeft een waarde van 1,5 miljoen euro.

De apparatuur die Scholten Awater voor Gemeente Delft regelt, heeft betrekking op 1500 werkplekken. Het contract heeft een looptijd van twee jaar met een mogelijke verlenging van tweemaal een jaar.

De opdracht bij Havenbedrijf Rotterdam, de organisatie die havens ontwikkelt, beheert en exploiteert, betreft een raamovereenkomst met een looptijd van drie jaar. Deze kan worden verlengd met tweemaal een jaar. Het te leveren assortiment bestaat uit desktops en laptops en de daarbij behorende randapparatuur.

Overheid

Scholten Awater heeft de afgelopen maanden veel opdrachten bij (semi)overheidsinstellingen binnengehaald. Begin augustus werd de dienstverlener door Gewest Gooi & Vechtstreek geselecteerd voor de levering van nieuwe hardware. In mei 2010 kwam het bedrijf met Gemeente Zaanstad een raamcontract ter waarde van één miljoen euro overeen voor de levering van werkplekken, servers en componenten en daarnaast een breed scala aan ict-diensten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-08-11T14:36:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.