HP Networking Nederland krijgt nieuwe directie

Technologiebedrijf HP heeft Attila van Dam aangesteld om leiding te geven aan HP Networking Nederland. Hij is verantwoordelijk voor het netwerkportfolio en de integratie van HP Procurve en 3Com. Dat laatste bedrijf werd eind 2009 door HP overgenomen. Van Dam volgt Edwin Hagenouw op, die voorlopig een andere managementfunctie binnen HP krijgt en waarschijnlijk binnenkort het concern verlaat.

Van Dam is afkomstig van 3Com. Daar leidde hij de laatste maanden de Benelux-activiteiten. Voordat hij bij 3Com in dienst kwam, was hij verkoopmanager bij Verizon Business en daarvoor leidde hij tien jaar het verkoopteam van netwerkintegrator Dimension Data.

Procurve en 3Com

HP Networking is de naam van de nieuwe divisie waarin netwerkactiviteiten van HP Procurve en 3Com zijn ondergebracht. De divisie moet de concurrentie aangaan met Cisco, die volgens HP 'langzaam innoveert' en 'hoge prijzen vraagt'.

De integratie van 3Com in de HP-organisatie verloopt voorspoedig, meldt een woordvoerder van de multinational. De ongeveer 25 medewerkers die 3Com in Nederland telde, zijn inmiddels ondergebracht in de hoofdvestiging van HP Nederland in Amstelveen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-09-03T11:48:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.