Imtech spint garen bij zuinige netwerken

Technisch dienstverlener Imtech zegt voor ruim 22 miljoen euro aan orders voor het aanleggen van netwerken in wacht te hebben gesleept. Het bedrijf uit Gouda ziet in de afgelopen maanden een toename van de vraag naar netwerken die veel minder energie verbruiken. Imtech werkt voor de realisatie en het onderhoud en beheer van deze netwerken samen met Cisco en HP. Recente Nederlandse orders zijn afkomstig van het ministerie van Buitenlandse Zaken, Eneco, het Jeroen Bosch Ziekenhuis, ASR Nederland en de gemeente Amersfoort.

Imtech spreekt van 'intelligente netwerken' waarbij het zijn kennis als energie-oplossingen inzet om tot een betere en slimmere energie-efficiënte te komen. Naast implementatie ervan vragen klanten Imtech in toenemende mate deze netwerken te onderhouden en te beheren. Imtech biedt deze diensten dag en nacht vanuit een redundant uitgevoerd netwerkservicecentrum. Hierbij gaat het zowel om beheerdiensten als virtualisatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Is er ook gekeken naar de gehele supply chain van de energie zuiniger oplossing? Of wordt er alleen maar gekeken naar het energie verbruik van de oplossing zelf? Vraag is wat meer impact heeft.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-09-13T16:06:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.