Sander Scholten leidt ESSN-groep HP Nederland

Sander Scholten is benoemd tot country manager enterprise servers, storage and networking van HP Nederland. Deze business unit omvat het gehele portfolio van servers, storage en networking.

Sander Scholten zal zich concentreren op de verdere groei van deze divisie en het versterken van HP's propositie op het gebied van geïntegreerde it-oplossingen. Hij heeft voorheen ondermeer gewerkt bij Compaq, Syntegra, PSINet en NetApp. In zijn laatste functie was hij bij NetApp verantwoordelijk voor de West-Europese regio en Afrika. Scholten volgt Sander Thonissen, op die een Europese managementfunctie gaat bekleden.

Eerder heeft HP Attila van Dam aangesteld om leiding te geven aan HP Networking Nederland. Hij is verantwoordelijk voor het netwerkportfolio en de integratie van HP Procurve en 3Com. Dat laatste bedrijf werd eind 2009 door HP overgenomen. Van Dam volgt Edwin Hagenouw op, die voorlopig een andere managementfunctie binnen HP krijgt en waarschijnlijk binnenkort het concern verlaat.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-09-14T15:20:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.